S̲t̲r̲e̲e̲t̲ F̲o̲o̲d̲:̲ A̲s̲i̲a̲ –̲ E̲p̲i̲s̲o̲d̲i̲o̲ 9̲
Cebú, Filipinas
G̳r̳a̳c̳i̳a̳s̳ a̳ l̳a̳ b̳o̳n̳d̳a̳d̳o̳s̳a̳ b̳i̳o̳d̳i̳v̳e̳r̳s̳i̳d̳a̳d̳ d̳e̳ l̳a̳ t̳i̳e̳r̳r̳a̳ y̳ e̳l̳ m̳a̳r̳,̳ F̳l̳o̳r̳e̳n̳c̳i̳o̳ E̳s̳c̳a̳b̳a̳s̳ c̳o̳n̳s̳i̳g̳u̳e̳ t̳o̳d̳o̳ l̳o̳ n̳e̳c̳e̳s̳a̳r̳i̳o̳ p̳a̳r̳a̳ h̳a̳c̳e̳r̳ u̳n̳a̳ d̳e̳l̳i̳c̳i̳o̳s̳a̳ s̳o̳p̳a̳ d̳e̳ a̳n̳g̳u̳i̳l̳a̳ a̳m̳a̳d̳a̳ p̳o̳r̳ l̳o̳s̳ l̳u̳g̳a̳r̳e̳ñ̳o̳s̳.̳
Ver ficha