T̲H̲E̲ I̲D̲O̲L̲M̲@̲S̲T̲E̲R̲ C̲I̲N̲D̲E̲R̲E̲L̲L̲A̲ G̲I̲R̲L̲S̲ U̲1̲4̲9̲ –̲ E̲p̲i̲s̲o̲d̲i̲o̲ 4̲
¿Qué vuela sin extender las alas?
M̳o̳m̳o̳k̳a̳ e̳s̳ e̳l̳e̳g̳i̳d̳a̳ p̳a̳r̳a̳ a̳p̳a̳r̳e̳c̳e̳r̳ e̳n̳ u̳n̳ p̳r̳o̳g̳r̳a̳m̳a̳ d̳e̳ v̳a̳r̳i̳e̳d̳a̳d̳e̳s̳ y̳ a̳ l̳o̳s̳ a̳d̳u̳l̳t̳o̳s̳ l̳e̳s̳ s̳o̳r̳p̳r̳e̳n̳d̳e̳ s̳u̳ s̳e̳r̳e̳n̳i̳d̳a̳d̳ y̳ r̳e̳f̳i̳n̳a̳d̳a̳ f̳o̳r̳m̳a̳ h̳a̳b̳l̳a̳r̳.̳ A̳ A̳r̳i̳s̳u̳ l̳e̳ i̳m̳p̳r̳e̳s̳i̳o̳n̳a̳ v̳e̳r̳ a̳ M̳o̳m̳o̳k̳a̳ a̳c̳t̳u̳a̳r̳ d̳e̳ e̳s̳a̳ m̳a̳n̳e̳r̳a̳.̳
Ver ficha