T̲O̲N̲I̲K̲A̲W̲A̲:̲ O̲v̲e̲r̲ t̲h̲e̲ M̲o̲o̲n̲ f̲o̲r̲ Y̲o̲u̲ –̲ T̲e̲m̲p̲o̲r̲a̲d̲a̲ 2̲ E̲p̲i̲s̲o̲d̲i̲o̲ 4̲
Lugares donde besar
C̳a̳d̳a̳ b̳e̳s̳o̳ t̳i̳e̳n̳e̳ u̳n̳ s̳i̳g̳n̳i̳f̳i̳c̳a̳d̳o̳,̳ p̳e̳r̳o̳ ¿̳s̳e̳ b̳e̳s̳a̳n̳ l̳o̳ s̳u̳f̳i̳c̳i̳e̳n̳t̳e̳ N̳a̳s̳a̳ y̳ T̳s̳u̳k̳a̳s̳i̳t̳a̳ c̳o̳m̳o̳ m̳a̳t̳r̳i̳m̳o̳n̳i̳o̳ q̳u̳e̳ s̳o̳n̳?̳ ¿̳Y̳ d̳ó̳n̳d̳e̳ e̳s̳ m̳e̳j̳o̳r̳ d̳a̳r̳ u̳n̳ b̳e̳s̳o̳ a̳ t̳u̳ p̳a̳r̳e̳j̳a̳?̳ A̳u̳n̳q̳u̳e̳ p̳r̳i̳m̳e̳r̳o̳ t̳e̳n̳d̳r̳á̳n̳ q̳u̳e̳ a̳y̳u̳d̳a̳r̳ a̳ K̳a̳n̳a̳m̳e̳,̳ q̳u̳i̳e̳n̳ t̳i̳e̳n̳e̳ u̳n̳ g̳r̳a̳v̳e̳ p̳r̳o̳b̳l̳e̳m̳a̳.̳
Ver ficha